Over Ons

No nonsense kantoor gericht op het behalen van een optimaal resultaat voor haar cliënten.

Wie zijn wij?

Door de ruime ervaring van de Jurist Op Maat advocaten bent u zeker van een deskundige en voortvarende behandeling van uw zaak. Dat geldt voor de buitengerechtelijke aanpak van uw zaken, maar ook als uw zaak voor de rechter wordt bepleit. Iedere zaak krijgt de aandacht die voor het behalen van het beste resultaat nodig is.

De advocaten zijn gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan ondernemers en particulieren. In het bijzonder weten wij tegen welke problemen ondernemers aanlopen en hebben onze diensten daarop afgestemd. Zo kunt u bij ons terecht voor buitengerechtelijke invordering van uw opeisbare geldvorderingen. Onze incassoprocedure int uw vorderingen op een snelle en professionele manier.

Uw zaak wordt behandeld op uurtarief. Altijd wordt eerst geprobeerd uw probleem buitengerechtelijk op te lossen. Door deskundige adviezen, mediation en professionele onderhandelingen met de tegenpartij. Als een effectieve aanpak dat vereist, procederen wij voor u. Onze advocaten hebben ruime proceservaring en bepleiten uw zaak in de rechtszaal. Het belang van de cliënt staat daarbij centraal.